Skip to content
Logo van SimplyHired

Plaats gratis vacatures

SimplyHired is een samenwerking aangegaan met Indeed, de nummer 1 vacaturesite ter wereld*, om je te helpen bij het vinden van je volgende nieuwe medewerker. Gebruikers van SimplyHired kunnen nu gratis vacatures plaatsen op Indeed.
Plaats gratis vacatures op Indeed

*comScore, totaal aantal bezoeken, maart 2023. Het gratis plaatsen van vacatures is niet van toepassing op vacaturesites, alle werving- en selectiebureaus of bepaalde andere soorten vacatures naar eigen goeddunken van Indeed. Er zijn voorwaarden, kwaliteitsnormen en gebruikslimieten van toepassing.

Een vereenvoudigde aanwervingservaring

Werf de juiste persoon aan voor je bedrijf. Welke vaardigheden, ervaring of kwalificaties je ook zoekt, de juiste mensen vind je op het matching- en aanwervingsplatform van Indeed.

Plaats in enkele minuten gratis vacatures online

In minder dan vijf minuten kun je gratis een vacature op Indeed plaatsen. Maak een account aan, voer de gegevens van je vacature in, bekijk een voorbeeld en je bent klaar om nieuwe medewerkers aan te werven. Gratis vacatures hebben standaard zichtbaarheid in relevante zoekresultaten en komen na verloop van tijd onder nieuwere vacatures te staan.

Plaats gratis een vacature online
Activeer Instant Match met een betaalde vacatureplaatsing. Wanneer je betaalt om vacatures te plaatsen, krijg je onmiddellijk toegang tot kandidaten met cv's die aan je vacaturetekst beantwoorden en geef je je aanwervingsproces een vliegende start, door kandidaten uit te nodigen om te solliciteren.

Promoot je vacature om sneller medewerkers aan te werven

Nadat je je vacature hebt geplaatst, kun je deze sponsoren. Gesponsorde Vacatures zijn beter zichtbaar en zakken niet in de zoekresultaten na verloop van tijd. Hierdoor kun je meer gekwalificeerd talent aantrekken, zodat je snel medewerkers kunt vinden en aanwerven. Gesponsorde Vacatures werken volgens het principe van pay-as-you-go en zijn altijd opzegbaar.

Beheer het aanwervingsproces van begin tot eind. Zoek de juiste mensen. Vind goede sollicitanten. Leer je beste kandidaten beter kennen. Doe vol vertrouwen een voorstel.

Kandidaten eenvoudig screenen en beheren

Met de tool 'Kandidaten beheren' op het Werkgeversdashboard krijg je overzicht over je kandidaten. Je kunt je kandidaten filteren en organiseren naar jouw voorkeur, zonder dat je hiervoor een extra spreadsheet en/of een ingewikkeld mappensysteem hoeft aan te maken.

Ben je er klaar voor?

Plaats vandaag nog vacatures op Indeed.

Nu een vacature plaatsen