Nieuwe vacatures in de buurt van Brugge

Alles bekijken
Medewerker medisch secretariaat
CARECOACH
Brugge
Een goede work-life balance (aantal te presteren uren bespreekbaar). Je bent communicatief en houdt van menselijk contact. Kennis van KWS is mooi meegenomen.

1 dag geleden
Leerkracht voor anderstalige nieuwkomers
Hoofdzetel van : Vrije Basisschool
Damme
Je geeft les aan anderstalige nieuwkomers en legt daarvoor het accent op het verwerven van Nederlands en specifiek de schoolse taal.

3 dagen geleden
poetspersoneel
SBSO TER ZEE
Oostende
U wordt ingeschakeld in het onderhoud van de schoolgebouwen en de bedeling 's middags van de warme maaltijd in de schoolrefter.

3 dagen geleden
Goedlachse office support
Panorama
Brugge
Anderzijds zal je instaan voor de eerstelijns commerciële begeleiding van klanten door hen toelichting te geven omtrent het aanbod.

18 uur geleden
Parts Manager Mercedes-Benz
Van Mossel Automotive Group
Brugge
Daarnaast bieden wij jou opleiding en coaching in een bedrijf met een warme werksfeer waar passie voor het vak en ondernemerschap worden gewaardeerd.

1 dag geleden
Poetsen van maandag tot vrijdag 20 uur - Sint-Andries
Accent
Sint-Andries
Je krijgt een plan met taken die je moet volgen. Van maandag tot vrijdag beschikbaar 8u - 12u. In je takenpakket zal er soms eens een onderhoud van een machine…

1 dag geleden

Alle vacatures in de buurt van Brugge

Alles bekijken
Administratief medewerker -
Pleegzorg
Oostende
Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling onder andere door individuele coaching & opleiding. Je loon wordt bij elke indexsprong mee geïndexeerd.

Matroos Marine
Defensie
Zeebrugge
Zin voor avontuur en werk in teamverband? Het wordt tijd om je zeebenen eens te strekken! Ontdekken we samen eens de wereld van de matrozen bij de Marine? We…

Toonbankbediende + bereidingen + kassa – 30u
Sodexo Belgique
Brugge
Je werkt 6u/dag van maandag tot vrijdag van 8u00 - 14u00. Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen…

Medewerker medisch secretariaat
CARECOACH
Brugge
Een goede work-life balance (aantal te presteren uren bespreekbaar). Je bent communicatief en houdt van menselijk contact. Kennis van KWS is mooi meegenomen.

1 dag geleden
Fotograaf
Skinn Branding Agency
Brugge
Je weet een briefing feilloos om te zetten in een mood en beeld waar onze klanten het warm van krijgen - op een goede manier wel te verstaan.

Soldaat klusjesman/vrouw - Marine
Defensie
Zeebrugge
Eens je opleiding afgerond word je ingedeeld in een militaire basis waar je het aanspreekpunt wordt van alle onderhoudswerken die er moeten gebeuren.

Topcategorieën voor vacatures in de buurt van Brugge

Voltijds
6.496 vacatures
Onbepaalde duur
2.051 vacatures
Deeltijds
1.436 vacatures
Tijdelijk
1.087 vacatures
Freelance
191 vacatures
Stage
132 vacatures

Topbedrijven in de buurt van Brugge

Actief Interim
1.076 vacatures
Randstad
1.049 vacatures
Adecco
875 vacatures
Accent
705 vacatures
Vivaldis Interim
586 vacatures
Go4Jobs
547 vacatures

Over de arbeidsmarkt in Brugge

De bedrijven met de meeste vacatures in Brugge zijn Actief Interim, Randstad en Adecco. Voltijds jobs vormen het grootste deel van de vacatures. Als je geïnteresseerd bent in vacatures buiten Brugge, zijn de gemeenten Gent, Roeselare en Kortrijk misschien interessant voor jou.
Alle vacatures
14.951
Nieuwe vacatures
4.014